Start2Boat's

MOTOR- & ZEILBOOT initiatiedag

 

Start2Boat initiatiedag motorboot - zeilboot varen

 

Een hele dag het water op voor amper €100 ! Afwisselend vaar je mee met een motor- of zeilboot.

Weet je nog niet zo zeker waar je passie ligt? Wil je het verschil en de beleving ervaren tussen een motor- en zeilboot, dan is dit het ideale concept!

Onze vertrekbasis voor dit uniek concept is Nieuwpoort.
We treffen elkaar om 09.30u aan de jachthaven voor een eerste breefing over het verloop van de dag en spreken over de specifieke (vaar) eigenschappen van de twee boten die we hiervoor inzetten.

Het zeiljacht is een Scanmar 35ft (10,6m). Het schip is van Zweedse makelij en kan een volledige grounding aan 6 knopen aan, wat dit jacht ideaal maakt voor een comfortabele, korte of meerdaagse zeilreis.

De motorboot, een rasechte italiaan van het merk Capelli Tempest, is met zijn lengte van 26ft (7,75m) en een krachtige motor van maar liefst 225pk, je ideale partner als je van het stoere en snelheid houdt.

Wat garanderen wij: Beleving, ervaring en fun!

Prijs:

€100

Belangrijk om weten:

Deze initiatiedagen zijn zeer populair! Tijdig inschrijven! Om deel te nemen heb je GEEN vaarbewijs of voorkennis van het varen nodig.
De deelname kost €100,- p.p.

Bekijk hier wat nog beschikbaar is:

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details


Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Krommehamlaan 32,
9031 Drongen,
België,
btw nr: BE0647988308