Start2Boat aankoopbegeleiding bij het aanschaffen van uw boot

 

Aankoopbegeleiding Start2Boat

Start2Boat kan heel wat voor u betekenen. Hieronder alvast een kleine opsomming van onze diensten:

  • Verkenning: U heeft geen idee welke boot bij u past? In een uitgebreid gesprek met u toetsen wij wat u verwacht van uw toekomstige boot. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we u laten kennis maken een type boot dat bij u past.
  • Vooronderzoek: Wij bestuderen de advertentie van een boot die u op het internet tegen kwam en bespreken met u de voor- en nadelen van dit schip. We gaan na of de advertentie correct is en of de vraagprijs in de juiste richting zit.
  • Proefvaart: Wij gaan samen met u de boot van uw dromen proefvaren. Zo kunnen we u wijzen op eventuele gebreken en bekijken we ook of het verhaal van de verkoper correct is.
  • Documentatie en inschrijving: Als u tot aankoop over wenst te gaan kunnen wij u begeleiden met alle benodigde documenten om de nieuwe boot in te schrijven.
  • Vaaropleiding op uw net aangekochte boot: Wij geven u een privé praktijk opleiding op uw niewe boot zodat u vanaf de eerste dag met zelfvertrouwe het water op kan.
  • Transport: En uiteraard kunnen wij van Start2Boat ook instaan voor het transport van uw boot naar elke Europeese bestemming.

 

Neem contactcontact met ons op voor een offerte op maat.

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

Start2Boat

Krommehamlaan 32,
België,
btw nr: BE0647988308