Belgische kuststreek en Nederlandse wateren.

Geniet van het eindeloze uitzicht over de zee,
de skyline van de kust of de fauna en flora aan de Westerschelde.
Bewonder de tederheid van de zeehondjes in hun natuurlijke omgeving.

Vul je longen met zuurstof, adem diep in en uit, voel hoe die felbegeerde rust zich meester van je maakt.Cadzand-Bad tot aan de Hoge Platen, jachthaven Beskens en terug.

Voor dit arrangement zetten we onze twee paradepaardjes in.
Houdt u van contact met het water, de snelheid door en over de golven? Dan zijn onze zeewaardige RIB's de uitgelezen boten voor uw spannend en sensatievol moment!
Hierbij bieden we u de mogelijkheid om tijdens de tocht te genieten van een drankje, apéro en verfijnde culinaire hoogstandjes.


Dagindeling:

Wij verwelkomen je aan het clubhuis "AIR REPUBLIC" van de gloednieuwe jachthaven van Cadzand-Bad.
Na een koel apéromoment zoeken we het zilte zeewater op, aan boord van onze sportieve snelle RIB.


Lunchen of dineren in de jachthaven van Beskens, Cadzand-Bad, Yerzeke of Wemeldinge..Of wil je een uniek fotomoment met onze lieve zeehondjes?

Via het kanaal van Zuid-Beveland bereiken we een wondere wereld. Laat je bekoren door de pracht van de Oosterschelde, het grootste zoutwatermeer van West-Europa.

Varend door Zeeland, geraak je niet uitgekeken op alle mooie duinen, kreken, rivieren, schorren en polders. We varen op de Westerschelde voor een uniek fotomoment met de veel gespotte zeehondjes. Ongelooflijk dat er zoveel prachtige natuur in één provincie past!

Om te lunchen of te dineren, meren we aan in één van de pittoreske havens die Zeeland rijk is.

Na een ontspannende tocht, kan je op de terrasjes genieten van al het goede dat de zee te bieden heeft: verse vis, kreeft, oesters, mosselen, zeekraal en lamsoor.

Wat een paradijs!

Bij ons boek je niet toevallig. Elke reservatie is een privé moment voor u en uw gasten. Elke klant is een koning voor ons.

Tijdens de tocht bieden we met veel plezier een gratis vaarinitiatie aan, aan u en uw gasten. What else did you expect..?!


Prijs boottocht +/- 4u vanaf : € 95 per persoon (afhankelijk van het gekozen boottype) Hapje tapje en fun inbegrepen.